OLASZORSZÁG ÍZE: Paradicsom-imádóknak

A Conserve Italia cégcsoport egy hatalmas olasz termelőszövetkezet, amely 14.500 tagjával egyike Európa legnagyobb agrár és élelmiszeripari vállalkozásainak.

A Conserve Italia évente több, mint 650.000 tonna olyan gyümölcsöt, zöldséget és paradicsomot dolgoz fel, amelyet a szövetkezet tagjai több mint 25.000 hektárnyi területen termeltek meg.

A paradicsom alapú termékek, a konzervált zöldségek és gyümölcsök, valamint a gyümölcsitalok (gyümölcslevek, nektárok és italok) piacán piacvezető vállalat sikerei alátámasztják a vállalat küldetését: „ A Cégcsoport tagjai által megtermelt zöldségek és gyümölcsök értékét tovább növelni!”

Cirio paradicsom termékek

A Cirio kizárólag olasz paradicsomot dolgoz fel, és tevékenységét környezetbarát módszerek alkalmazásával végzi, így védve a környezetet.

A mezőgazdászaik által kiválasztott, szigorúan GMO mentes vetőmagoktól, az úgynevezett „integrált termesztési módszerekig, amelyek a vegyszerek és egyéb anyagok alkalmazását minimálisra csökkentik, a teljes folyamat minden lépése szigorúan ellenőrzött.

Cirio - Olaszország íze: paradicsomimádóknak

A termőföldtől az asztalig

Cirio - Olaszország íze: paradicsomimádóknak
In-Food 2000 - CIRIO termékek
A paradicsom hatása az olasz konyhára megkérdőjelezhetetlen. Sokoldalúságával, intenzív, vibráló színével, és gazdag ízével számtalan étel- a házias egyszerűtől egészen az ételkülönlegességekig – nélkülözhetetlen alapanyaga. Nincs más alapanyag, amely annyira jellemezné és meghatározná az olasz konyhaművészetet, mint a paradicsom.
Itt mutatkozik meg a Cirio szakértelme.

A paradicsomimádók kedvelt márkájaként Cirio tökéletességre törekvő, elkötelezett és szenvedélyes munkájával a szakácsok és a háztartások elképzeléseit is túlszárnyaló termékeket alkot meg, amelyekkel eredeti olasz ízt visz minden receptbe.

Ismerje meg termékeinket!

Az olasz konyhaművészet egyike a világ leghosszabb múlttal rendelkező és legelismertebb konyháinak.

Az Amerikából származó és európai felfedezők közvetítésével a kontinensre érkezett paradicsom -olaszul pomodori, azaz aranyalma – számára a mediterrán régió éghajlata ideális volt, ezért nagyon rövid idő alatt elterjedt és a mindennapi ételek alapvető hozzávalójává vált Olaszországban.

Megnézem a Cirio szortimentet!

FŐZZÖN, AKÁR AZ OLASZOK!

A Cirio honlapján számtalan jobbnál-jobb, kipróbált receptet talál, mellyel lenyűgözheti családját, vagy barátait!

Megnézem a Cirio receptjeit!

Keressen bennünket elérhetőségeinken: 

AJÁNLATKÉRÉS

Heinz HoReCa Key Account Manager:

Molnár Viktor

molnar.viktor@infood2000.hu

Mobil: +36 20 407 7583

office@infood2000.hu

IRODA ELÉRHETŐSÉGEK

9021 GYŐR, Bajcsy-Zsilinszky u. 27.

Telefon:+36 96 556 619
Emailoffice@infood2000.hu
Web: www.infood2000.hu

RAKTÁR

2943 BÁBOLNA,

Dr. Köves János u. 2.

8.00 – 16.00h

AJÁNLATKÉRÉS

Heinz HoReCa Key Account Manager:

Molnár Viktor

molnar.viktor@infood2000.hu

Mobil: +36 20 407 7583

office@infood2000.hu

IRODA ELÉRHETŐSÉGEK

9021 GYŐR, Bajcsy-Zsilinszky u. 27.

Telefon:+36 96 556 619
Emailoffice@infood2000.hu
Web: www.infood2000.hu

RAKTÁR

2943 BÁBOLNA,

Dr. Köves János u. 2.

8.00 – 16.00h